İsmet Paşa Anadolu Lisesi

Vizyon: BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERE VE YENİLİKLERE AÇIK, ÇEVRE VE ÜLKE İHTİYAÇLARINA UYGUN,METODLU ÇALIŞAN, SÜREKLİ OLARAK GELİŞEN VE MANEVİ BAKIMDAN DONATILMIŞ, ETKİLİ VE NİTELİKLİ, ÇAĞDAŞ,DEMOKRATİK VE LAİK BİREYLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİ; ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA BAĞLI; CUMHURİYET İLKELERİNDEN ÖDÜN VERMEYEN; ÇALIŞKAN, BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ TÜM İNSANLIK YARARINA KULLANAN; POZİTİF DÜŞÜNEN, KABİLİYET VE YETENEKLERİNE UYGUN BİREYLER OLARAK, BİLGİYE ULAŞMA YOLLARINI ÖĞRETEREK, YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Isınma: DOĞAL GAZ KALORİFER SİSTEMİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ismetpasalisesi.meb.k12.tr

Adres - KOCATEPE MAH. ŞOFÖR ALİ CAD. İSMET PAŞA ANDOLU LİSESİ BLOK NO: 132 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Otobüs,minibüs,taksi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Merkez Şehitkamil İlçesinde olup ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır